De nieuwsbrief is er weer!

De nieuwste nieuwsbrief is weer uit: 16 pagina's met lopende zaken, aandachtspunten en wetenswaardigheden uit de Zak van Zuid-Beveland.

In deze editie leest u onder meer over de ingrijpende bomenkap die volop in uitvoering is. Daarnaast vindt u uiteraard nog genoeg ander leesvoer over hedendaagse en toekomstige uitdagingen zoals de Sloerand, waar energietransitie en de kwaliteit van de leefomgeving vechten om een plekje, en de stijgende zeespiegel en de gevolgen daarvan voor Zuid-Beveland. Natuurlijk is er ook moois te melden: wat dacht u van een tijdreis naar het 's-Heer Abtskerke en Sinoutskerke van de 17e eeuw?

Flinke opgave
Ieder jaar proberen wij 3 nieuwsbrieven uit te brengen: in het voorjaar, de nazomer en in de kerstperiode. Door de krappe bezetting van het vrijwillige bestuur is dat tegenwoordig een flinke opgave. Niettemin vindt u de meest recente editie onder dit artikel én helemaal bovenaan in ons nieuwsbrievenarchief. Daar zijn trouwens al onze nieuwsbrieven met één druk op de knop te downloaden.

Nieuwsbrief BZZB februari 2024
PDF – 7,2 MB 91 downloads