Welkom op onze vernieuwde website!

Als u onze website al eerder heeft bezocht dan merkt u vast dat we hem in een nieuw jasje hebben gestoken. We leggen u graag uit waarom we dat deden en leiden u meteen even rond!

Hoewel onze vorige website heel veel informatie bevatte, besloten we eind vorig jaar om onze website op de schop te nemen. De reden? In de afgelopen jaren is de digitale wereld enorm veranderd. Zo zijn social media en mobiele apparaten een steeds belangrijker rol gaan spelen. Wij vinden het belangrijk dat wij een zo breed mogelijk publiek kunnen bereiken en met de huidige website gaat dat beter.

Delen
Of u deze nieuwe website nu op uw computer of op uw smartphone bekijkt, u heeft altijd een optimale leeservaring omdat hij zich aanpast aan uw apparaat. Daarnaast maken de 4 rechthoekige knoppen onder dit artikel het bijvoorbeeld makkelijk om de pagina te delen op Facebook, Twitter, LinkedIn en (deze is alleen beschikbaar op mobiele apparaten) WhatsApp. Wij hopen natuurlijk van harte dat u dat ook gaat doen.

Rondkijken
Het is zeker de moeite waard om eens door deze vernieuwde website te snuffelen. Even wat elementen uitgelicht: naast de 3 meest recente nieuwsberichten op de homepage, is er een nieuwsarchief dat het complete overzicht laat zien. Op de pagina  Nieuws uit de Zak vindt u straks alle nieuwsberichten. Verder vindt u al onze nieuwsbrieven vanaf december 2007 op de pagina Nieuwsbrieven. Alle pagina's zijn overzichtelijk gerangschikt in het menu bovenaan deze pagina.

Deze website is niet af en dat zal hij ook nooit zijn omdat er over de Zak altijd iets nieuws is te melden. Maar er is sowieso nog wel wat werk te doen om informatie van onze vorige website terug te brengen op de huidige. Zo willen we onder meer onze dossiers gestructureerd aanbieden op de pagina Dossiers. Genoeg werk in uitvoering dus; voor u een goede reden om hier regelmatig een kijkje te nemen!